Pinkpop 2014

We hadden kaartjes gekocht voor Pinkpop, de zaterdag, want de Rolling Stones zouden komen! Ongelofelijk, dus die kans wilden we niet missen natuurlijk. Twee uur van tevoren de PC aangezet, ingelogd op de website, twee keer opnieuw in een wachtrij gezet tot de verkoop startte, en binnen 20 minuten waren ze uitverkocht! Gelukkig dus 2 tickets kunnen bemachtigen.
Zaterdagochtend een stevig ontbijt, met spiegeleieren en spek. De kip die de eieren legde had vast powervoeding gehad, want alle eieren in het doosje hadden 2 dooiers!
Yoda ging natuurlijk weer mee. We kwamen rond half 1 aan, en hebben eerst even rondgekeken bij de vele kraampjes op het terrein. Ik heb er 6 t-shirts gekocht, en Denise heb ik een omslagrok gekocht bij een kraampje van “Through the Eye of Awareness“, een alternatieve kledingzaak met zelfgemaakte kleding. Hele aardige mensen, dus even reclame maken 😉
Het weer was geweldig, wel wat aan de benauwde kant, maar daarvoor heb je zonnebrandcreme en hoedjes. Gelukkig werd en gratis water uitgedeeld, dus flink drinken, dan houd je het wel vol.
We zijn gaan kijken naar Les Djinns, uit Limburg, die de dag openeden. Verrassend leuk bandje. Daarna kwam Ed Kowalczyk van Live met het Noordpool orkest, die alle hits van het album Throwing Copper speelden. Top natuurlijk! Toen zijn we eventjes gaan kijken bij the Scene en daarna bij Haim, waar we de radiohits nog net hebben kunnen meepikken. Toen even wat frietjes gehaald en snel weer terug naar het hoofdpodium voor Flogging Molly. Dat was natuurlijk weer een fijn Iers feestje.
Toen traden de White Lies op in de tent, die zo broeierig warm was, dat we wel even moeite hadden om het vol te houden. Maar een goeie band, dus toch gebleven. We hadden daarna willen gaan kijken naar Gecko, maar we waren zo moe, dat we even wat water zijn gaan halen en zijn gaan liggen op de wei, terwijl John Mayer op het hoofdpodium speelde. Niet zo mijn ding, maar live toch wel goed, lekker als achtergrondmuziekje 😉
Om acht uur naar de tent voor Epica, die met een spetterende vuurshow mooie en lekker harde nummers speelden. Wat wel jammer was voor ze, was dat er al veel mensen naar het hoofdpodium waren getrokken om een goed plekje te vinden voor de Rolling Stones, dus de tent was maar half vol. Sneu, maar wij hadden wel lekker de ruimte. Ze eindigden gelukkig mooi op tijd, dus hadden we nog ruim tijd om naar de wei te lopen en het begin van de Rolling Stones te zien. Bijgestaan door enkele muzikanten op toetsen, sax, zang en gitaar speelden de vier ouwe rockers het dak eraf. Mick Jagger loopt en danst nog altijd hetzelfde, al heeft hij en de andere Stones wel wat meer tijd nodig tussen de nummers, want ze werden wat langer getrokken en altijd even een adempauze ertussendoor. Maar dat mag ook wel als je op die leeftijd nog altijd een spetterend optreden kan verzorgen! Respect! Dat doen niet veel artiesten ze na. Blij dat we de kans hebben gehad om deze legendes live te mogen meemaken!

Deel dit met je vrienden:
 • Print
 • Hyves
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • Add to favorites
 • Je mag deze HTML tags gebruiken: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <s> <strike> <strong>

   

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Reacties feed voor dit bericht
Naar boven