Afgelopen vrijdag zijn we met enkele collega’s van Metaalbouw Vogt naar het bedrijfsfeest geweest van ons moederbedrijf AKS. Het thema was oktoberfest, en er was in het Maashotel te Broekhuizen een leuke zaal helemaal ingericht als een biertent op de wiesn in München. We kregen halve liters bier, bretzen, wursten, tiroler hoedjes en een heerlijk lopend buffet. De muziek werd verzorgd door Wir Sind Spitze, die een leuk repertoire aan Duitse Stimmungsmusik bracht, maar ook enkele popnummers coverden. Om 1 uur ’s nachts was het feest gedaan, en konden we naar huis met de taxi. De zaterdag erna even bijkomen, maar ook hier hebben we ons weer prima vermaakt!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites