Eindelijk is het binnen! De grote doos met Zombicide spellen die ik zou krijgen via een crowdfunding projekt op Kickstarter. Zombicide Season 2 bood de mogelijkheid om een set te ontvangen van het originele Zombicide bordspel, maar ook het nieuwe deel 2 “Prison Outbreak” en de aanvullingsset “Toxic City Mall”. Door het grote succes van de kickstarter waren er een lading stretch goals unlocked, die we er gratis of tegen een kleine vergoeding bij kregen. Gezien de lovende kritieken van het originele spel, ben ik voor de hele deal gegaan, en heb dus nu alle 3 de dozen, met alle extra’s! We hebben de regels dit weekend eens doorgelopen, dus binnenkort hopelijk eens een potje uitproberen 🙂

de hele berg!

de hele berg!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites