Een druk weekend gehad! Vrijdagavond generale repetitie voor het voorconcours op zondag, zaterdagochtend de wekelijkse boodschappen, zaterdagmiddag even naar de Ikea en babywinkel in Heerlen, zaterdagavond een bruiloftsfeest van een collega en zondagochtend vertrek naar Heijthuizen voor het voorconcours. Maar na al die drukte konden we gelukkig even tot rust komen bij de ouders van Denise, waar we zouden gaan eten na het concours.
Toen Pieke daar even kon gaan slapen, hebben we nog even een gezellig potje HeroQuest kunnen spelen.

Een pittige missie ditmaal, want onze helden moesten hun weg vinden door een oud grottenstelsel genaamd “The Forbidden Caverns”, waar het krioelt van de ondoden en er ook nog instortingsgevaar was in elke duistere gang…

Voor de geïnteresseerden staat hier het spelverslag.

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites