Eindelijk is het zover! Mijn “Bones” zijn gearriveerd! Dit zijn fantasy miniatuurtjes gemaakt van een wit PVC (genaamd “Bones”) door het bedrijf Reaper uit Texas. Middels een kickstarter (een soort crowd-funding project) vorig jaar hebben zij deze nieuwe lijn figuurtjes in productie gebracht, en door het overweldigende succes van die kickstarter zijn er een belachelijke hoeveelheid nieuwe figuren gemaakt. Voor $100,- kreeg je een doos met oospronkelijk 30 figuurtjes, maar door de gigantische populariteit hebben ze maar liefst 240 figuren in de doos kunnen stoppen voor hetzelfde bedrag. Daarnaast kon je nog optionele grotere figuren bijbestellen foor een fractie van de winkelwaarde die ze nu hebben.
Ik heb me goed geamuseerd met het inventariseren. Nu moeten ze gewassen worden om de resten te verwijderen van het vet van de mallen zodat de verf beter hecht, en dan natuurlijk verven… Dat wordt nog een hele klus…

En Reaper heeft ook nog eens een tweede Bones kickstarter aangekondigd voor deze herfst… oh boy…

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites