Het is alweer een tijdje terug sinds het laatste bericht, dus nu maar weer een kleine update!
Afgelopen maandagavond hebben we weer een leuke HeroQuest avond gehad met onze vrienden. We waren toe aan de 2e quest in het basisspel: De Redding van Heer Ragnar! Ik had hiervoor een nieuw miniatuurtje geschilderd, om de rol van Heer Ragnar te vervullen.
Wederom besloten onze helden (die inmiddels een naam hadden!) direkt na het binnenlopen van de kerker uit elkaar te gaan. Hans Kazan, de magiër, ging zuidwaarts; Karel de Killer (de Barbaar) ging oostwaarts. Roel de Dwerg strompelde wat achter Karel aan, en de Elf (die nog even een naam bedenken moet) ging westwaarts.
Uitstekend, dacht ik, en liet wat enge geluidseffecten horen van mijn dungeon soundboard op mijn tablet. MUHAHAHAHAHAHAAAAA!
Toen er enkele goblins en orks opdoken, en door de helden een kopje kleiner werden gemaakt, bedachten de helden zich toch uiteindelijk, want het was me gelukt om hier en daar wat levenspunten weg te spelen. Toch bleef er nog een kleine concurrentiestrijd over wie als eerste een kamer kon onderzoeken voor verborgen schatten.
Nadat ze bijna het gehele bord hadden doorzocht, bleek het duidelijk dat Heer Ragnar zich in het laatste gedeelte moest bevinden. Ragnar werd dus pas bevrijd nadat alle monsters in het spel vernietigd waren, en dus had Ragnar maar een zeer korte rol in het spel. Jammer, maar al met al weer een erg leuke en grappige avond!

.

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites