Ik heb eindelijk de tijd en de moed gehad om drie helden van HeroQuest te schilderen. De barbaar (met zwaard), de dwerg en de tovenaar zijn klaar!

Met name de dwerg was pittig, omdat die veel details in zijn harnas heeft, en de tovenaar wilde ik een beetje opvrolijken met patronen in zijn kleding.
Ik heb nog een barbaar met bijl, een elf met een zwaard en een elf met twee zwaarden die nog geschilderd moeten worden. Maar dat komt later wel 🙂

In de tussentijd heb ik een hele lading nieuwe miniatuurtjes besteld via het nieuwe Kickstarter project van Reaper: Bones. Reaper is een bedrijf dat miniatuurtjes maakt, meestal in metaal gegoten. Maar sinds kort hebben ze een hars waarmee ze goedkoper en sneller miniatuurtjes kunnen maken, en dit blijkt een enorm succes te zijn geworden. Ze hebben echter nog maar een klein aantal miniatuurtjes in hars gemaakt, en ze willen nu, gezien de vraag, flink uitbreiden. Daarom hebben ze dit Kickstarter project op poten gezet, zodat ze sneller geld bij elkaar kunnen krijgen om hun aanbod en productie flink uit te breiden. Kickstarter werkt als volgt: een bedrijf(je) heeft een idee, maar heeft daar geld voor nodig. Dan kunnen ze via Kickstarter.com uitleggen wat ze gaan maken, en als mensen dan een bijdrage doneren, krijgen die een beloning. Meestal is die beloning gewoon het product dat gemaakt wordt, maar er zijn altijd nog duurdere opties waarbij je vanallerlei extra’s krijgt. Bij Reaper steun je een bepaald bedrag, en als dank krijg je daarvoor een pakket miniaturen naar keuze tot het bedrag dat je gedoneerd hebt. En naarmate hun doelbedrag groeit, worden er nieuwe miniaturen toegevoegd aan alle pakketten. Ze zijn nu al RUIM over hun minimum budget heen, en daardoor zijn de beloningen inmiddels reuze interessant geworden voor miniatuur verzamelaars. Ik ben voor het “vampire” level gegaan 🙂

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites