Het is weekend! En we hadden zaterdag een dag mooi weer, dus zaten we lekker buiten. Denise (nog steeds misselijk van de zwangerschap) las een boekje, en ik ging weer wat schilderen. Ondertussen maar wat foto’s gemaakt van de tuin. De poes houdt de vijver scherp in de gaten, want we hebben kikkers, en die zijn reuze interessant natuurlijk. We hebben de eerste lelie, en al enkele knoppen die bijna aan het oppervlak zijn. Een roodborstje houdt Obi in het oog en waarschuwt vlijtig de andere vogels van het grote gevaar *kuch*. Ik heb voor Denise een cherry-tomatenboompje gehaald, en een rode besjesboom, want ze wilde toch wat groen in de tuin, en als daar ook nog eens wat lekkers aan groeit, is dat mooi meegenomen 🙂

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites