Ik heb onlangs een doos miniatuurtjes gekocht van Mantic, genaamd Mhorgoth’s Revenge. Dit is een soort Warhammer achtig tafel strategiespel, met een leger dwergen tegen een leger ondoden. Meer dan 100 miniatuurtjes voor nog geen 40,- kon ik niet laten liggen! Verder heb ik wat eerder ook een oud 80-er jaren tweedehands spel genaamd Dragon Strike gekocht, puur om de speelborden en miniatuurtjes.
En nu ik druk bezig ben met het schilderen van mijn HeroQuest miniaturen, en er een flink deel bij is gekomen om de basisset wat uit te breiden, werd het tijd voor een degelijke opbergdoos. Dus na wat schetsen en meten, is dit het resultaat geworden!


De bodem van de doos is verdeeld in vakjes voor de spelboekjes, kaarten, dobbelstenen, tiles e.d. plus een A4-boek met afgedrukte quests. De tussenschotjes dragen de doos voor de miniaturen.
Het deksel heeft het HeroQuest logo erin gebrand. Het logo is eerst uitgeprint en daarna met carbonpapier overgetrokken op het hout, en daarna erin gebrand.
Een flink karwei, veel werk, maar een geweldig resultaat! Ik ben er reuzeblij mee 🙂

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites