Vandaag zijn Denise, haar moeder en ik naar Eindhoven gereden voor de Phantasium beurs, zoals de naam al doet vermoeden een fantasy en gothic beurs. We wilden daar eens gezellig rondneuzen en inspiratie opdoen voor carnaval volgend jaar.
Bij de ingang stond al een groepje steampunk mensen, met wat flyers, en binnen was meer dan de helft van de bezoekers ook in stijl verkleed. Er waren weer hele originele en mooie creaties te zien, en uiteraard vele marktkraampjes met kleding en attributen. Ook was er weer live muziek en optredens helemaal in de gothic en fantasy sfeer, van o.a. Hekate.


Denise vond er meteen al een mooie jurk, die ze wilde passen. De verkoopsters van Black Planet waren erg behulpzaam, en zoemden als drukke bijtjes om haar heen, met corsetten, hoedjes, tasjes, jasjes enz. totdat het plaatje kompleet en naar believen was. De kleding werd zelfs ter plekke nog wat op maat gemaakt, en Denise besloot daarom om het gelijk maar aan te houden. Met als gevolg dat niet alleen ik foto’s van haar maakte 🙂
Ook deze keer stonden er weer stands van Mead and More, dus ik kon weer enkele heerlijke flessen mede kopen.
Elly kocht er ook een nieuwe ring met een spin, en een kleine snowglobe met een doodshoofdje erin. Vol met leuke ideëen voor de volgende carnaval vertrokken we weer richting Maastricht. Als je van zulke kleding/muziek/boeken etc. houdt, is deze beurs zeker de moeite waard. (Check wel eerst even waar je goed(koop) kan parkeren, want in het centrum van Eindhoven kost een dagkaartje €14,-!)

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites