Vanavond zijn Denise en ik naar mijn schoonouders gegaan om te gourmetten, en Denise wilde daarna wel een potje HeroQuest spelen, dus de spellendoos ging mee. Het eten was heerlijk, ham, champignons, paprika, uien, prei, tomaat, courgette en kaas in een pannetje, op een stukje stokbrood: heerlijk!
Na het eten werd het spelbord opgezet en kon alweer een spannende missie voor de 4 helden beginnen. Denise was zoals gebruikelijk de slechterik ofwel de dungeon master, en wij de onverschrokken helden. Na een rustige start werd de groep gesplitst, en gingen mijn barbaar en magiër een andere richting op als Elly’s elf en Math’s dwerg. Dat ging een tijdje goed, totdat ik de eindbaas tegen het ondode lijf liep, en Elly met haar magische zwaard te hulp moest komen schieten, omdat alleen haar zwaard deze vijand kon verslaan. Gelukkig versloegen de helden wederom het kwaad, en zo kwam de laatste queeste van het basisspel tot een goed eind. Op naar de eerste uitbreidingsset! Maar dat is voor een andere keer.


Zaterdag gaan we naar de Phantasium beurs, om daar wat inspiratie op te doen voor carnaval volgend jaar. Eens kijken wat ze daar allemaal te koop hebben op fantasy gebied 🙂

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites