Hij is eindelijk uit! Deel 5 in de Elder Scrolls serie, getiteld Skyrim. Skyrim is een noordelijke bergachtige provincie in de fantasie wereld Tamriel, waar alle verhalen in de Elder Scrolls serie zich afspelen. Vorige delen speelden zich in andere provincies af, en met elk deel verbeteren de graphics aanzienlijk. Skyrim is een eerstepersoons Role-Playing Game (RPG), net als de voorgaande delen, en in dit deel neem je het op tegen een drakenplaag.

De spelwereld is wederom enorm, en je kan er vrij in rondbewegen. Overal tref je dorpjes, steden, grotten, verlaten ruïnes enz. aan, waar je vriendelijke en onvriendelijke mensen, elfen of andere wezens kan tegenkomen, en vele vijandige monsters van allerlei soort. Naast de hoofdverhaallijn zijn er ook weer ontzettend veel sidequests die je nog kan doen, dus vervelen zul je je niet snel in dit spel.

Skyrim dorpje
Een must voor elke fantasy RPG gamer. Ik heb ‘em, nu alleen nog de tijd ervoor vinden 😛

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites