Annie van Loo

Gisteren kreeg ik van mijn familie het trieste bericht dat mijn oma, Annie Rikers-van Loo, is gestorven. Ze was 88 jaar, en al een tijd ziek. Ze had moeite zich dingen te herinneren, en ging lichamelijk alleen nog maar achteruit. De laatste tijd zat ze in een rolstoel, en konden wij haar bezoeken bij het verzorgingstehuis Klevarie.
Ze leefde voor haar kinderen en kleinkinderen, haar man Jo Rikers, naaste familie en vrienden, en zelfs al een achterkleinkind! Ze hield enorm van carnaval, en heeft in haar leven ook heel veel liedjes en cabaretteksten geschreven in de carnavalssfeer. In Maastricht was ze een bekend en geliefd figuur, en verkleed als Vrow Versjevee ging ze al jarenlang mee in de Maastrichtse optocht met carnaval.
Aan haar lijdensweg is nu een einde gekomen. Ze stierf op 20 maart 2011, op 8×11 jarige leeftijd, om 11 over 12. Oma, bedaank veur alles wat geer in eur leve veur us beteikend höb!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites