Denise had op het internet een mooie schommelstoel gezien, en die vond ze wel leuk voor thuis. En als Denise iets graag wil hebben, dan is het waarschijnlijk dat ze het ook binnen de kortste keren heeft gekocht. Het was alleen even moeilijk om een zaak te vinden die deze stoel had én kon leveren in Maastricht…
Dus toen ben ik maar gaan zoeken, en heb ik enkele mailtjes verstuurd en offertes gevraagd i.v.m. verzendkosten, met als tegenprestatie dat Denise niet meer “sjommelstool” zou zeggen, maar in correct Maastrichts “sjogkelstool”. Vandaag werd de stoel bezorgd (zonder verzendkosten!) door een heel vriendelijke man die hielp met uitpakken. Nu zit Denise helemaal gelukkig te “sjogkele” 😀

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites