Gisteren zijn we weer zoals gewoonlijk naar Mayschoss getrokken, om daar onder het genot van een glaasje Riesling de lokale bevolking te “verblijden” met onze feestelijke muzikale klanken. 😉
Het weer was goed, wat bewolkt, maar droog, en niet al te koud, dus zijn we veel buiten gebleven. We hebben overal weer een paar nummers gespeeld, en rond een uur of 5 een lekkere Jägerschnitzel mot pommes frites gegeten in een lokaal restaurantje, want op een lege maag kun je niet feesten 😉
Ik had voor de gelegenheid mijn Lederhosen met Trachtenhemd aangetrokken, daar was het weer nog net goed genoeg voor. Helaas vond Denise het toch wel iets te koud voor haar Dirndlkleid (jammer jammer).
De foto’s staan in het foto-album, klik hier.

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites