Afgelopen week heb ik de eerste week van mijn nieuwe studie doorlopen: MSc SEC oftewel de Masters studie Science, Education and Communication aan de ESoE (Eindhoven School of Education). Dit is een tweejarige studie, waarna je de eerstegraads lerarentitel hebt behaald. Aangezien ik heb gekozen om te gaan studeren voor leraar wiskunde, moet ik een schakeltraject wiskunde volgen op de TU Eindhoven.
Dus zit ik wederom in de collegebanken, wat op zich goed bevalt, maar het leertempo is weer even wennen.
Met een fulltime studie zit je wel weer elke dag op de universiteit, en ’s avonds en in het weekend zal er nog wat geleerd moeten worden, dus weinig tijd voor andere dingen. Maar goed, als alles goed gaat kan ik ds wel over twee jaar les gaan geven, en dan verdien ik de studie wel weer terug.

Afgelopen weekend toch even de tijd genomen om een beetje te ontspannen, tijdens de Rochusbroonk in Heugem, waar we met de harmonie zaterdagavond en zondagmiddag hebben opgetreden. Het weer zat mee, de zon scheen lekker, dus dat is alweer geluk gehad!
Nu maar weer verder met de studie!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites