Afgelopen zaterdag ben ik met Denise naar Heerlen gereden, om daar samen met onze vrienden Pascal en Esther, Marcel en Els, naar het Booch? festival te gaan kijken in de binnenstad van Heerlen. Er traden 8 artiesten op verdeeld over 2 podia. Het podium op De Bongerd was voornamelijk metal en rock, terwijl op het Pancratiusplein dance, drum & bass en dubstep te horen was.
Helaas heeft het zondag de hele dag geregend, dus konden we die dag niet naar het festival gaan, terwijl zondag juist de meeste artiesten optraden… Jammer. Hopelijk kunnen we volgend jaar wel weer gaan. Er gingen echter geruchten dat Booch? volgend jaar niet meer gratis zou zijn, wat erg jammer zou zijn. Vooral als het weer tegenzit, en je al kaartjes hebt gekocht. Nu kun je nog beslissen of je wel of niet gaat, en ben je sneller geneigd om toch te gaan ook al ken je de meeste bands niet. Als je moet betalen, ben je veel kritischer over het programma. We zullen zien…
Hier enkele foto’s van de zaterdagavond:

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites