Twee gemiste kansen voor Oranje en een onterecht doelpunt voor Spanje (buitenspel). Jammer. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, de spanning was groot, maar de scheidsrechter heeft deze wedstrijd beslist. Enkele quotes van www.nu.nl

Kuijt: ”Hij was meer op hun hand. Als je kijkt hoe makkelijk hij Heitinga twee keer geel geeft. Eljero Elia wordt aan de andere kant neergelegd en hij laat doorspelen. En aan het doelpunt ging buitenspel vooraf.”
Van Marwijk maakte zich na afloop nog wel even boos op de Engelse arbiter Howard Webb. ”Vlak voor het doelpunt zag hij een zuivere hoekschop van ons over het hoofd. Die corner was voor iedereen op 10 kilometer afstand te zien. Alleen Webb zag het niet. Onbegrijpelijk.”

Een bittere nasmaak dus. Maar goed. Ik ga van het goede weer genieten 🙂

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites