Voor de kerst hebben we een mooie nieuwe blender gekregen. Die hadden we gevraagd, omdat we allebei niet echt vaak fruit eten, en de smoothies die je bij de La Place in de V&D krijgt, wel heel erg lekker vinden.
Dus met een blender sla je twee vliegen in een klap: je krijgt fruit binnen en dus de nodige vitaminen, én je kan net zulke lekkere smoothies maken als in de stad.
Gisteren hebben we een kiwi smoothie met crushed ice gehad, en vandaag een mango-appel-sinaasappel-ijs smoothie. Heerlijk!


Ook de poes had een nieuw speeltje gekregen, want haar oude muis was al heel lang het hoekje om. Obi heeft de gewoonte haar speeltjes na verloop van tijd te ontleden… De nieuwe spin aan een elastiekje viel direct in de smaak.
Een dag later had ze het elastiekje al doorgebeten, en was de spin een oogje kwijt. Dag 2: spin mist een poot en zijn hoofd hangt al half van het lijfje af, en uit diverse gaten komt de vulling naar buiten… Ik denk dat de spin nog een dag of 2 te leven heeft.

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites