Zondag voor de kerst lag er in Maastricht een mooie laag sneeuw. Aangezien de weersvoorspellingen warmere temperaturen beloofden, moesten we dus snel foto’s gaan maken. Dus stapten we dik aangekleed in de auto, en gingen we op zoek naar een leuke plek om te gaan fotograferen.

Het stadspark was mooi, maar een parkeerplaats vinden was lastig, en ik had niet genoeg kleingeld bij me om rustig de tijd te kunnen nemen. Dus besloten we maar om wederom de St. Pietersberg te bezoeken.
Daar waren nog wat mensen aan het wandelen, maar het was lekker rustig. Door de open hoogte was het er wel erg fris, dus liepen we met een goed tempo door. Af en toe stopten we voor foto’s, waarbij we de helderheid instelling van de camera uitprobeerden, om ervoor te zorgen dat de sneeuw niet te grauw of te blauw werd op de foto’s. Na wat experimenteren zijn er toch een boel leuke foto’s gemaakt:

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites