Afgelopen weekend hebben we lekker kunnen genieten van het weer. Zaterdagmorgen zijn we na lekker uit te hebben kunnen slapen en een lekker ontbijtje (broodjes spek met ei) de stad in gefietst om te kijken voor nieuwe schoenen voor Denise en eventueel een leuk boek (Denise had nog een bon). Voor nieuwe schoenen zijn we geslaagd, Denise heeft de rest van de dag blij op haar nieuwe laarzen rondgestapt, maar het boek zal nog even moeten wachten. Bij de V&D hebben we nog even een lekker stuk chocoladegebak gegeten met een frisse fruit-smoothie.
‘S middags toen we thuis kwamen begon het juist te regenen, dus hebben we de rest van de middag samen lekker wat online gegamed. Daarna hebben we onder het eten nog naar een DVD gekeken, en ’s avonds hadden we een verjaardag.

Zondagmorgen hadden we een extra partijrepetitie van de harmonie, dus helaas geen tijd voor spek met ei. Maar het was zo’n mooi weer, dat we besloten eens erop uit te trekken met de fotocamera om wat mooie herfstfoto’s te maken. Denise haar ouders gingen mee, want haar vader houdt ook van fotografie.
We besloten naar de St. Pietersberg te gaan, en daar hebben we een lekkere wandeling gemaakt, en een boel mooie foto’s gemaakt. Denise voelde zich wat ziekjes, maar de frisse lucht deed haar goed.
Na het avondeten hebben we nog Angels & Demons gekeken op DVD, de tweede verfilming van een bekend Dan Brown boek.


Nu maar hopen op sneeuw in december of januari, zodat we dan ook mooie foto’s kunnen gaan maken.

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites