Afgelopen weekend was het heerlijk nazomers weer, dus een prima gelegenheid om mijn nieuwe auto eens te wassen. Lang geleden dat ik weer een auto met de hand gewassen heb!
Met de tuinslang en een emmer sop ging ik in het zonnetje aan de slag. Het was nodig, want er kwam behoorlijk was vuil vanaf. Maar het is dankbaar werk, want zie hier het resultaat:


Ik heb mijn oude blauwe Golf 4 op 3 september ingeruild voor deze mooie Ford Focus Wagon 1.6 futura, met lichtmetalen velgen, zwart lederen bekleding, lekker veel laadruimte, airco, automatische raampjes voor, radio-cd-mp3 speler met navigatie en voorruitverwarming. Het enige wat ik soms mis is de parkeersensor en de cruise control die ik wel in mijn lease auto had toen ik nog bij smeets Bouw werkte. Maar goed, daar kan ik wel mee leven. Hij rijdt in ieder geval lekker, en is ook nog best zuinig.

Toen ik de foto’s van de auto van mijn camera afhaalde, kwam ik nog enkele leuke foto’s van Obi tegen, die als een waar fotomodel erg koddig poseerde. Deze moeten gewoon ook nog even op mijn blog:
obi-wan20 obi-wan21 obi-wan21
Ze weet het wel te brengen he?

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites