Zoals echte festivalgangers doen, zijn we deze zomer weer naar de diverse leuke stads-festivals geweest. Eerst Booch in Heerlen en daarna Bruis in Maastricht. Lees meer daarover hier:

Afgelopen augustus was er in Heerlen weer het jaarlijkse Booch-festival. Enkele bands die we daar hebben gezien waren The Lucifer Principle, Ibis Lawrence, K.E.E.P., Boemklatsch, Shameboy, Wintersleep en Hit Me TV. Deze laatste was zeer de moeite waard, maar alle bands die we hebben beluisterd waren erg leuk. Enkele bekende en veel onbekende bands, maar dat houdt het interessant.
Het weer was prima, het bier ook weer, dus wederom een zeer geslaagd festival!

Ook het Bruis festival in Maastricht, eveneens een jaarlijks terugkerend gratis stadsfestival, was heel gezellig. We zijn maar een paar uurtjes gegaan, maar we konden het optreden van Emiliana Torrini helemaal zien, en dat was voor ons toch wel het hoogtepunt van de line-up. Verder zagen we Madamoiselle K (beetje punk rock achtig) en Ghinzu (lekkere indie-pop met wat electro invloeden). Het weer was heerlijk, volkomen blauwe lucht! Hier heb ik wat foto’s kunnen maken met mijn niet al te geweldige mobiele telefoon-camera:

Wat ook altijd wel aardig is voor de danceliefhebbers, is het jaarlijkse gratis dance festival Dancetour. Ook daar zijn we een paar uurtjes gaan kijken en luisteren onder het genot van een fris glaasje bier.

Op naar de volgende festivals in Maastricht: Parcours en Popronde!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites