Afgelopen zaterdag hebben Denise en ik een gezellige BBQ gehouden bij ons thuis, samen met onze vrienden Marcel, Pascal en Rosa. Na een lekkere maaltijd met veel vlees natuurlijk en een lekkere ijscoupe met aardbeien, zijn we met z’n allen nog even op stap geweest in Maastricht. Daar troffen we in de Irish Pub “John Mullins” Yvo aan, samen met een collega van hem en diens vriendin. Die hadden kaarten gekocht voor Pinkpop op zondag, om Depeche Mode te gaan zien. Maar omdat de zanger Dave Gahan ziek was, heeft de band helaas afgezegd voor het festival. Daarom wilden zij hun kaarten graag weer verkopen. Aangezien Yvo, Pascal, Marcel en Els ook kaarten hadden voor de zondag, vroegen ze ons of wij misschien zin hadden om mee te gaan. Voor een zeer zacht prijsje hebben we de tickets kunnen overkopen, en zo stonden we dus met zijn allen zondagochtend klaar om naar Heerlen te vertekken. Ingesmeerd met zonnebrandcreme en gewapend met een zonnehoedje, zonnebril en de digitale camera, liepen we het terrein op, waar het al gezellig druk begon te worden.
Het programma bestond o.a. uit The White Lies, YouMeAtSix, Keane, Milow, Kyleman’s HipHop Orchestra, Volbeat, The Rifles, Krezip, Pendulum, Pacebo en als klapper: Madness! Die ouwe knarren wisten de sfeer er heel goed in te brengen!
Het gezelschap en het weer was fantastisch, het bier koud, en de muziek goed, dus het was een zeer geslaagde dag:

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites