Gisteren zijn Denise en ik naar de Phantasium beurs in Eindhoven gegaan. Een beurs waar vanalles te koop en te zien is uit de wereld van fantasie, Keltische en Middeleeuwse cultuur. De folk-band Rapalje heeft er opgestreden, en er waren diverse shows te zien, waaronder een bruiloft van fantasie-wezens. Ook de kostuumwedstrijd was leuk om te zien. Een van de interessantste zaken die er te koop waren, was mede. Dit is een soort wijn die gemaakt wordt met honing in plaats van druiven. We hebben er verschillende geproefd en twee verschillende mede-soorten meegenomen. Erg lekker!
Daarna zijn we lekker gaan eten in Eindhoven bij de Connaisseur. Oh, en als je naar Eindhoven gaat, parkeer dan niet in de Q-park garages. Die tellen doodleuk 1 euro per half uur… Mochten we op het eind van de dag even 14 euro afrekenen, de afzetters! Maar gelukkig mocht dat de pret niet drukken, want we hebben een erg leuke dag gehad!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites