De carnaval is weer voorbij, dus de vermoeide benen kunnen weer even rusten. We hebben de vastelaovend weer overleefd. Van vrijdagavond tot dinsdagavond volop gefeest, en muziek gemaakt met de zaate herremenie. Gelukkig heeft het weer zich redelijk goed gehouden, dus op een paar druppels na hebben we het droog gehouden, en gelukkig geen vorst en wind gehad, dus buiten was het prima uit te houden. Hier alvast enkele foto’s, voor het overzicht van alle foto’s klik je hier.
klaek02wieck03vastelaovend09_01

Van links naar rechts: Twee weken voor de carnaval met Prins John II in de Klaekeburg tijdens het uitroepen van de jeugdprins van Heugem. Wiecker Keizerparaad. Zondag voor de optocht in Maastricht.

vastelaovend09_05vastelaovend09_06vastelaovend09_07vastelaovend09_08vastelaovend09_09vastelaovend09_13

Dinsdag met de zaate herremenie “Dao Zien Ze Toch!!!” op stap: Stadsprins Patrick I tegengekomen en spelend begeleid naar de Festivillage. De Clochards verkleed als Sigaretten promotie team, en natuurlijk de groepsfoto.

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites