De Kerstvakantie is nog maar net voorbij, en op de eerste werkdag van het nieuwe jaar gaat het sneeuwen… Goeie timing! (maar niet heus). De vijver dichtgevroren (arme vissen), en nog geen dag later zoveel sneeuw dat de hele tuin wit was. De auto was verborgen onder een dik pak sneeuw, elke dag krassen, en oppassen in het verkeer. Vriestemperaturen van -15 graden ’s nachts! ’s Ochtendsvroeg in -11 graden met verkleumde handen de ramen van de auto open krabben is mij net iets te koud. Wanneer hebben we eigenlijk voor het laatst zulke sneeuw en vorst gehad hier in Nederland? Gelukkig hebben we de eerste week winterweer alweer overleefd. Erg mooi allemaal, maar van mij mag het weer lente worden!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites