De verhuizing zit erop! We hebben alles geverfd, gepoetst, in- en uitgepakt en op zijn plek gezet. Meubels zijn allemaal aanwezig, en we hebben Obi inmiddels alweer 2 weken hier in huis. Natuurlijk hebben we wat foto’s gemaakt:

Nadat we het hele huis in de latex hadden gezet, zijn we op 11 juli onze poes Obi-Wan gaan ophalen. We hadden van tevoren al inkopen gedaan, dus de krabpaal, de kattenbak, de speelgoedmuisjes en de poezendeken lagen al klaar voor onze nieuwe huisgenote. Gelukkig vielen die direct in de smaak, dus Obi voelde zich al meteen thuis! De eerste dag was ze nog een beetje stil, en moest alles voorzichtig worden onderzocht, maar nieuwsgierig is ze als geen ander, dus na de eerste dag was ze al helemaal gewend aan het nieuwe huis. De krabpaal was direct haar plekje, en iedereen wilde met haar spelen. Gelukkig is ze niet snel bang, dus ze liet zich ook gemakkelijk aaien en oppakken.

Natuurlijk moesten we haar ook opvoeden, dus dingen als bijten in dozen (en meubels), klimmen in dozen (of kasten), en bijten in kabels moesten direct worden afgeleerd. Een plantensproeier bleek daarvoor het ideale middel. Toch blijft ze soms erg brutaal, en probeert ze uit hoe lang het duurt voordat het dreigen met de sproeier ook daadwerkelijk overgaat in een heuse douche. Tja, ze is natuurlijk nog een puber… Maar na een dag rondrennen en spelen is ze natuurlijk moe, en valt ze op schoot of op een fijn plekje in slaap. Welkom Obi!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites