We hebben een poes gekocht! Een Britse Korthaar die we Ciala Obi-Wan (“Obi”) hebben genoemd. Ze komt uit een gezin van Britse Kortharen met een stamboom, daarom moesten we er een naam met een “C” voor bedenken, maar omdat Denise al had beslist dat ze Obi-Wan zou gaan heten, hebben we er een naam extra bij bedacht. Hier enkele foto’s:

Ze was het enige vrouwtje in het 4 kittens tellende nestje van moeder Chanelle en vader Bono. Beide prachtige blauwe katten met amberkleurige ogen. Obi heeft nu nog blauwe oogjes, maar die kleuren oranje naarmate ze ouder wordt. Ze is op de foto’s nog pas 4 weken oud, en we mogen haar komen halen als ze 13 weken oud is. Tot die tijd is het nog afwachten. We krijgen van tijd tot tijd nog foto’s van de mensen die ze verkopen. Dus zo gauw we ons nieuwe huis hebben ingericht, kan de poes ook komen, en is ons huisje echt compleet!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites