Groot nieuws! Vorige week hebben Denise en ik samen een huis gekocht, na enkele maanden verschillende huizen te hebben bezocht. Per 1 juli trekken we in, dus tot die tijd kunnen we op het gemak uitzoeken welke meubels we nog nodig hebben, en welke dingen we voor de uitzet voor onze verjaardagen kunnen vragen 😉

De woning is een geschakelde doorzonwoning met een ruime woonkamer, een moderne keuken, een beklinkerde tuin en een berghok. Op de verdieping zijn drie kamers en een moderne badkamer met bad. De zolder is bereikbaar via een vlisotrapje. Genoeg ruimte om al onze zooi op te bergen dus. Er hoeft eigenlijk alleen te worden gewit en een slaapkamer moet nieuwe vloerbedekking hebben. Verder zijn er wat kleine dingetjes die we nog kunnen opknappen, maar gelukkig nog geen groot onderhoud. Komende zomer kunnen we dus lekker schilderen, inrichten en daarna een housewarmingparty organiseren 😀

Maar tot die tijd nog even doorwerken en zaken regelen voor gas/water/licht, internet, overdracht e.d. Spannend! Ons eerste huis!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites