Afgelopen weekend vond in het centrum van Heerlen het Booch? festival plaats. Reden om de auto te pakken en eens een kijkje te gaan nemen.

We hadden afgesproken met een goeie vriend van me en zijn vriendin, Guido en Angela, en waren rond 16.00 ’s middags op het Bongerd plein, samen met nog een vriend, Pascal. Op dat moment begon daar de band Seven te spelen. Aardig bandje uit Den Haag, leuke muziek. Daarna zijn we even gaan luisteren naar Blood Moon op het Pancratiusplein. Dat was een vrij heftig metalbandje met een zwaar gruntende zanger, die we dus eigenlijk helemaal niet konden verstaan. Toen weer terug naar het hoofdpodium voor de Japanse heavy metal band Electric Eel Shock. Normaal met zijn drieën, maar nu met een invaldrummer, stonden de twee Japanse gitaristen vol enthousiasme te springen op het podium (BASTARD!!!). Een uitzinnige menigte was het gevolg. Zeker de moeite waard dus, KAMPAI! Na het optreden en hun zugabe zijn we een hapje gaan eten bij een Joegoslaaf. Veel vlees, lekker gegeten. Toen we terugkwamen draaide DJ Funkerman nog wat lekkere dance/techno, en begon de Belgische band Das Pop aan hun optreden. Ik vond het te vergelijken met Live, het was wel aardig, maar we waren al vrij snel uitgeluisterd. Daarom Stake Out eens gaan bekijken op het andere podium. Dit was een band met wat oudere jongeren, die wat rustigere rock brachten à la Credence.

Tegen een uur of 9 hadden we het wel een beetje gehad, en zijn we weer huiswaarts gekeerd. Toch weer een leuk festival meegepikt deze wisselvallige zomer!

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites