Pascal, een vriend van me, heeft zich afgelopen weekend twee katten uit het asiel gehaald, een kater, Tijger, en een poes, Gizmo. Tijger is uiteraard een Tijgerkat en Gizmo is pikzwart met een wit plekje op haar borst. Ik ben natuurlijk even gaan kijken, want ik ben gek op katten, en heb gelijk wat foto’s gemaakt ^^.

Nou hier zijn ze dan:

Tijger en GizmoTijger en GizmoTijger en Gizmo

Gizmo kwam gelijk op me af, gaf kopjes, en kwam snorrend op mijn schoot liggen toen ik op de bank zat. Wat een lekkere knuffelkat! Geweldig! Helaas was Tijger wat ziekjes, last van zijn darmen bleek, dus die hield zich rustig in de gang. Morgen gaat hij naar de dokter om te kijken wat er aan gedaan kan worden.
Succes Pascal! Laat me maar weten hoe het met hem gaat 😉

Deel dit met je vrienden:
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Add to favorites